Blog

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed er en vigtig ting for alle os mennesker. Det er vigtigt, at vi tager rigtige og kloge valg, i forhold til hvilke ting vi gør, hvad vi køber og hvad vi bruger. Vi skal mindske de klimamæssigeforandringer, og det gør vi i fællesskab. Du kan være med til, at gøre en forskel i dag, tag bæredygtige valg. 

Bæredygtige møbler og materialer

Alt til hjemmet er det vigtigt, at tage initiativ til at gøre noget godt for vores verden. Vi har tænkt bæredygtighed ind, ved at genbruge de gode materialer. Det er ikke det eneste vi har gjort, vi har også skabt møbler som passer til alles hjem, som er tidsløse, og slidstærkt, du skal derfor ikke udskifte dem ofte.

 

Hvordan vælger jeg de rigtige møbler til mit hjem?

Det kan være svært, at finde ud af hvilken stil man ønsker i sit hjem. Dette er dog ikke det eneste der kan være svært, man vil gerne have, nogle møbler som også er slidstærke og tidsløse, og hvordan finder man lige ud af alle disse ting? Søg inspiration til hvordan du kan vælge dine møbler.

Hvordan rengører og vedligeholder jeg min sofa?

Inden du imprægnerer din sofa, som forlænger din levetid og mindsker muligheden for at få pletter, er det vigtigt, at du får støvsuget din sofa godt og grundigt. Du skal have fjernet støv og snavs, hvis ikke det er fjernet forværre det dit resultat.

Hvordan plejer jeg mine træmøbler?

For at undgå stor udskiftning i dine træmøbler, kræver det at du vedligeholder dem. Du kan give dine møbler olie, for at forlænge levetiden og undgå der sætter sig pletter i træet, dermed giver du også møblerne en længer levetid.