Udgivet i Skriv en kommentar

Bæredygtige møbler og materialer

Bæredygtighed er ekstremt vigtigt hos Alt til hjemmet. Vi vil skabe møbler i forskellige størrelser, modeller og farver, som vil passe ind i enhvers hjem. Skal du have en lille sofa, en retro sofa eller en moderne retro sofa, eller søger du må måske en sofa med chaiselong? Ønsker du bæredygtig vaser lavet af bambus, vi har alt hvad hjertet begærer. Ønsker du møbler til dit hjem, eller ønsker du interiør til at gøre din bolig hyggelig? Husk at tag bæredygtige valg.

En vigtig del, er at vi tænker på miljøet, og der bruges derfor genanvendelige materialer. Vigtigheden i virksomheden er, at genbruge de allerede eksisterende materialer, på denne måde får vi mindsket de miljø- og klimamæssige forandringer. Udover at genbruge gode materialer, for at mindske disse problemer, ligger der også meget i, at få skabt gode og meget holdbare møbler, som ikke kun holder et par år. Vi vil skabe smukke møbler, som også er robuste og kan holde til noget. På den måde får vi også skabt mindsket miljøet, da vores møbler vil have en længere holdbartid. Vi har blandt andet rustikke spisebordsstole, som har en god holdbarhed, og derfor mindskes udskiftningen af møbler.

Vil du også hjælpe til, at mindske forurening og forandringerne i verden?

4 tips til en mere bæredygtig indretning

1. Skab en minimalistisk indretning

Det handler om, at have så lidt som muligt i dit hjem. Hav ikke mange ting, som du heller ikke bruger, du kan give dine ting videre til nogle, som har mere brug for dine ting.

2. Tænk over de materialer, som møblerne er lavet af

Mangler du nye møbler i dit hjem? Hvis dette er tilfældet, og du skal på jagt efter nogle nye møbler til dit hjem, så kig efter møbler som er lavet af naturlige materialer. Her er der tale om materialer såsom bambus, hør eller uld, dog findes der også endnu flere herinde for.

3. Vær sikker i dit valg

Når du skal på jagt efter nye møbler til dit hjem, så er det en god ide, at sikre sig, at det er møbler man kan se være i sit hjem længe, så det ikke kræver en hurtig udskiftning kort tid efter. Har du fundet nogle møbler, som du er sikker på, at skal blive i dit hjem rigtig mange år endnu? Så er du sikker på, at være med til at gøre en forskel.

4. Vælg møbler med bæredygtigheds mærket

I din søgen på nye møbler, kan det være en god ide, at vælge møbler som har bæredygtigheds mærket. Du ved, at det er en virksomhed tænker på miljøet, hvis den er mærket med dette, det vil være en god ide, at vælge en virksomhed som går op i bæredygtighed, og at du får købt møbler, som er gode for miljøet.

Læs om hvorfor det er vigtigt at have fokus på bæredygtighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *